Samen een kop koffie drinken en je loopbaan krijgt weer glans

Een liefdevolle trap onder je kont krijgen! Soms kan dat heel fijn en verhelderend zijn. Want wees nou eerlijk, het is echt niet te doen om je carrière zelfstandig in zijn geheel uit te stippelen. Dat je door de dagelijkse hectiek de focus op waar je nu eigenlijk echt goed in bent even in zijn geheel kwijt bent. Geen paniek, wij helpen je graag weer op weg!

Loopbaanbegeleiding

Hoe we dat doen? Das niet echt een heel groot geheim. Met veel warmte, uitdagende vragen en een gezonde dosis humor gaan we met elkaar in gesprek. Want zeg eens eerlijk, ben je wel het type om echt succesvol te zijn of is een leven in iemands schaduw nu eenmaal jouw levensopdracht? 

Dus loop je een beetje vast, zie je door de bomen het bos niet meer, heb je een klein beetje sturing van een externe nodig? Geen punt. Ook op het gebied van jouw loopbaan staan de beste stuurlui aan wal!

Outplacement

Mocht het nu zo zijn dat jouw werkgever heeft besloten dat het beter voor iedereen is als jij je loopbaan elders voort gaat zetten, ook dan mag je altijd contact opnemen. Want wees je baas dankbaar dat er een moeilijke beslissing voor jou is genomen. Zelf heb je het lef er niet voor. En waarom zou je, het hebben van lef was geen vereiste competentie.

Voor je besluit om de rest van je loopbaan achter de geraniums door te gaan brengen, kom even een kop koffie drinken. Misschien helpt het, misschien niet.

"Jolanda is een inspirerende begeleider bij outplacement-situaties. Ze daagt je uit op het grensverleggend kijken naar je mogelijkheden, door je te laten zien wat je belemmert. Vanuit de vraag hoe je droombaan er uit ziet, neemt ze je mee op een stapsgewijze weg naar die droombaan toe: iedere stap is OK, er zijn geen verkeerde stappen. Met Jolanda’s energieke begeleiding leer je veel dichter bij jezelf te komen en kun je weer gaan stralen, waardoor je veel overtuigender wordt bij het zoeken naar een passende baan".