Linksom of rechtsom, Jolanda zorgt gegarandeerd voor beweging in jouw bedrijf

Is jouw bedrijf toe aan deze flinke oppepper? Gloedvol brengt de mensen in jouw bedrijf in beweging en daagt jou als werkgever op inspirerende wijze uit om (eindelijk) de stap te zetten richting je dromen en toekomstplannen. Klinkt veelbelovend, en dat is het ook! Klaar voor deze nieuwe stap voorwaarts? Bel of mail vandaag nog met Jolanda voor het maken van een afspraak via 06 2326 4887 of jolanda@gloedvol.nl.

Zet die stap voorwaarts!

Jolanda van Tol is het gezicht en de drijvende kracht achter Gloedvol. Een toegankelijke, vriendelijke, betrokken en enthousiaste persoonlijkheid die iedereen, zowel werkgevers als werknemers, weet te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Jolanda is opgeleid tot bibliothecaris, maar al heel snel bleek dat zij als motivator en enthousiasmeerder veel beter gebruik kon maken van haar persoonlijke talenten. Haar passie ligt bij mensen en haar diepgewortelde overtuiging dat ieder mens uniek is en beschikt over unieke en bijzondere kwaliteiten. Dat iedereen beter functioneert zodra zij hun eigen kracht en talenten ook daadwerkelijk inzetten. Tijdens haar loopbaan heeft ze bij verschillende organisaties gewerkt, zowel profit als ook non-profit. Of ze nu een managementfunctie had en leiding gaf aan een afdeling of als projectleider verantwoordelijk was voor het project, altijd nemen mensen een centrale rol in.

Ook tijdens de diverse opleidingen die Jolanda door de jaren heen heeft gevolgd werd duidelijk dat haar persoonlijke talent begeleiden, ondersteunen en motiveren van mensen is. Daarom is ze Gloedvol gestart, om het allerbeste uit mensen te halen, uit de werkgever, uit zijn werknemers en uit zijn hele organisatie, om zo boven het maaiveld uit te stijgen.

Gloedvol BV
Luchthavenweg 81, unit 247
5657 EA Eindhoven
M 06 2326 4887
T 040 782 0250
info@gloedvol.nl

Betrokken
Persoonlijk
Serieus
Meedenkend
Spin in 't web

Gloedvol zet ondernemingen in beweging