Linksom of rechtsom, Jolanda zorgt gegarandeerd voor beweging!

Mijn bulderende lach!

Het handelsmerk van Gloedvol is mijn bulderende lach. En deze lach neem ik altijd mee. Ik kan niet meer zonder. 

Ik ben Jolanda van Tol, het gezicht en de drijvende kracht achter Gloedvol.

Heel lang schaamde ik mij voor mijn enorme harde, bulderende lach. Ik werd er vaak op aangesproken; “Lach eens normaal” “Doe niet zo overdreven” “Moet dat zo hard?” En vaak kroop ik terug in mijn schulp, het schaamrood op de wangen. Mezelf streng toesprekend: ik was ook veel te luidruchtig, maakte echt veel te veel herrie. Mensen schrikken daarvan en, ook niet onbelangrijk, mensen nemen me ook niet serieus als ik zoveel herrie maak.

Inmiddels ben ik vele jaren verder en durf ik vaak en hard te lachen. Ik geniet, ik krijg energie, ik word blij, ik vind mezelf zo enorm leuk.

En dat gevoel, dat gun ik iedereen. Dus kom uit je stoel, geef jezelf een bemoedigende trap onder je kont en ga aan de slag om jouw eigen unieke handelsmerk te ontdekken!

Gloedvol BV
Luchthavenweg 81, unit 247
5657 EA Eindhoven
M 06 2326 4887
T 040 782 0250
info@gloedvol.nl

Betrokken
Persoonlijk
Serieus
Meedenkend
Spin in 't web

Uitdaging warmte en heel veel humor