Gloedvol behoudt en ontwikkelt talent in jouw bedrijf

Loopbaanbegeleiding: sturen op talent en sterke punten

Soms is het knap lastig om je carrière zelfstandig uit te stippelen. Gloedvol biedt uitkomst met professionele loopbaanbegeleiding voor medewerkers, zzp'ers en ondernemers. We leggen de focus op jouw talenten en sterke punten. Die vormen het uitgangspunt voor de volgende stap: waar wil je naar toe werken? Wat is geeft jou de broodnodige uitdaging?

Loopbaanbegeleiding geeft antwoord op carrièrevragen

Vervolgens bekijken we de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en eventuele opleidingen. Hiervoor raadplegen we ons fijnmazige ondernemersnetwerk en jarenlange kennis en ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling en coaching. Je dromen waarmaken, daar gaat het ons om. Door eens een goed door te bomen over wat jouw ware dromen zijn en wat je nu (eindelijk eens) zou willen gaan doen, ontstaan er plannen in de juiste richting. We stellen een praktisch plan van aanpak op en nemen zo actie om concreet te werken aan jouw droom. Onze unieke methode van loopbaanontwikkeling en -begeleiding werkt op elk niveau binnen de organisatie.

Outplacement: een opkikker voor je loopbaan

Wie zegt dat het einde van een arbeidsovereenkomst reden is om in de put te gaan zitten? Het kan zomaar een opkikker voor je loopbaan betekenen! Gloedvol haalt je uit jouw dip en helpt jou om die leuke, passende, nieuwe job te vinden.

Zo gaan we eerst op zoek naar jouw unieke talenten en die maken we inzichtelijk. En we zoeken uit welke randvoorwaarden jij nodig hebt op de werkplek. Vervolgens zoeken we er de best passende werkplek bij, zodat jij weer goed uit de verf komt op het werk. Dat is in het kort wat Gloedvol voor jouw medewerker met een outplacementtraject kan beteken.

Outplacement via Gloedvol: kansen zien en grijpen

Wil je als werkgever een medewerker een outplacementtraject aanbieden? Het werkt vaak verhelderend om eens te sparren met een externe professional die de wereld van werk, bemiddeling, UWV en netwerken goed kent. Gloedvol geeft je de ruimte om kansen voor jouw medewerkers te zien en te grijpen. Daarbij wordt vanzelfsprekend van alle partijen (werkgever én werknemer) om de juiste inzet gevraagd.

Gloedvol BV
Luchthavenweg 81, unit 247
5657 EA Eindhoven
M 06 2326 4887
T 040 782 0250
info@gloedvol.nl

Betrokken
Persoonlijk
Serieus
Meedenkend
Spin in 't web

Gloedvol zet ondernemingen in beweging