Waardevolle ervaringen

Bas van Asten
Assurantiekantoor Bassurant 

Laat ik beginnen met te vertellen dat ik, na onze meetings, nog nooit zoveel energie heb gehad om mijn 'droom' te verwezenlijken. Allereerst zijn we gestart met het weghalen van al het negativisme rondom mijn ontslag waarna we al snel zijn overgegaan naar het zoeken ''wat vind a leuk en waar liggen mijn kwaliteiten". Woorden die mij nog steeds als muziek in de oren klinken!

Gezamenlijk hebben we een plan gemaakt om stapsgewijs te werken naar mijn 'droombaan'. Zelfs al bij het intakegesprek voelde ik een klik met Jolanda waar ik veel waarde aan hecht namelijk; openheid en vertrouwen. Uiteindelijk hebben deze persoonlijke en open gesprekken, de gegeven adviezen, het vertrouwen en alle positieve input geleid tot het verwezenlijken van mijn 'droombaan'. Maar ook als mens heeft Jolanda mij laten inzien dat vertrouwen en een positieve instelling voorwaarden zijn om je droom te laten uitkomen. 

Jolanda, bedankt voor alles. Je bent een topper !

Irma Steenbeek
Sales en reserveringen at Eindhoven Museum

Ik had al een idee van de kunde van Jolanda en de workshop die ik recent bij haar gevolgd hebt, heeft het alleen maar bevestigd. Een vakvrouw met een ongelofelijke liefde voor hetgeen ze doet en dat enthousiasme weet ze over te brengen. Een vrouw met een enorme energie, positiviteit, daadkracht en humor. Dank je wel Jolanda voor deze voor mij waardevolle avond.

Astrid Kokmeijer
Adviseur

Jolanda is een kundige, talentvolle en creatieve coach die volgens mij het positief denken heeft uitgevonden. Perfect geschikt voor al die mensen met grootse dromen. Ze laat je de stap echt zetten. Naast bijzondere begeleidingsmethode ook een fantastisch gevoel voor humor.

Jolande van Balen - de Greef
Gastdocent bij Deeltijdopleiding Integrale Veiligheid at Avans+

Jolanda is een inspirerende begeleider bij outplacement-situaties. Ze daagt je uit op het grensverleggend kijken naar je mogelijkheden, door je te laten zien wat je belemmert.

Vanuit de vraag hoe je droombaan er uit ziet, neemt ze je mee op een stapsgewijze weg naar die droombaan toe: iedere stap is OK, er zijn geen verkeerde stappen. Met Jolanda’s energieke begeleiding leer je veel dichter bij jezelf te komen en kun je weer gaan stralen, waardoor je veel overtuigender wordt bij het zoeken naar een passende baan.

Joost Römelingh
Directeur Artebo, plan- en bouwmanagement

De benadering van Jolanda is oprecht en altijd vanuit een positieve hoek. Ze geeft energie en is absoluut bevlogen. Zelfs van 'beren op de weg' maakt Jolanda nog een attractie.